Liqua E-Liquid

Liqua E-Liquid is 1 van de top merken als het gaat om vloeistoffen voor de Elektrische Sigaret. Deze vloeistoffen zijn vervaardigd uit smaakstoffen en substanties van goede kwaliteit afkomstig uit Europa. En dat terwijl de prijs zeer betaalbaar is, zeker als het gaat om de prijs / kwaliteit verhouding. Een 10ml flacon kost 3,95 euro, wilt u voor de grotere flessen van 30ml gaan, dan kost het u 9,95 euro. Daar is niks mis mee!

De basis van iedere Elektrische Sigaretten vloeistof bestaat uit Propyleenglycol (PG) voor het grootste deel van de vloeistof. Daarnaast bevind zich in iedere E-Liquid ook plantaardige Glycerol (VG). VG is een wat dikkere en zwaardere vloeistof. Deze substantie zorgt voor een goede dampontwikkeling en heeft tevens een wat zoetige smaak wanneer deze word gedampt met een Elektronische Sigaret.

PG is in tegenstelling tot VG een zeer dunne substantie. Echter is deze ook nodig voor een goede vloeistof, de PG houd namelijk erg goed de doosjes liqua e-liquidssmaakstoffen vast en pure Glycerine is te dik om te kunnen gebruiken in een E-sigaret. Het gaat om de goede verhoudingen van de twee bij elkaar die een E-Liquid perfect kunnen maken. Een goede en volle smaak met veel damp dus! De E-Liquid van Halo is bijvoorbeeld een vloeistof met een zeer hoog VG gehalte.

Ook zorgt de Propyleenglycol voor een versterkt rook gevoel (de prikkeling in uw keel). Echter de Nicotine die Liquid in verschillende hoeveelheden kan bevatten, heeft de meeste invloed op deze prikkeling in uw keel en longen. Het is de combinatie van beide die meer damp en verhoogde smaak creĆ«ert … waardoor Liqua een premium assortiment aanbied. Als het gaat om de PG / VG verhouding, dan zijn de vloeistoffen van Liqua ongeveer vergelijkbaar met de Joyetech vloeistoffen.

Liqua E-Liquid bied ruime variaties

Liqua komt in verschillende nicotinegehalte en smaken en kan worden gebruikt met elke Elektronische Sigaret. Ook Liqua bied E-Liquid zonder de Nicotine. De vloeistoffen kan eenvoudig in de Clearomizer of tank worden gedruppeld en er kan eenvoudig gewisseld worden tussen verschillende smaakjes. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers het Elektrisch Roken niet eentonig gaan vinden omdat er afgewisseld kan worden afhankelijk van waar iemand op dat moment zin in heeft of aan de hand van de emotionele stemming, ideaal !

E-Liquid van Liqua word geproduceerd door het bedrijf Goritchy. Terwijl de grondstoffen die worden gebruikt bij het samenstellen van de vloeistoffen uit Europa komt, is de fabriek op Chinese grond gevestigd. Dit draagt natuurlijk ook bij deze producten voor deze lage prijzen kunnen worden verkocht. Liqua E-Liquid, hoe vloeistof voor de Elektrische Sigaret hoort te zijn !