Kies vandaag nog voor uw gezondheid en kies voor de e-sigaret!

Webwinkels 0 Reacties

Bent u het roken moe maar kan u helaas niet stoppen met die stinkende stokjes? U wil stoppen met roken maar u heeft de nood om iets in uw mond of in uw handen te houden?

Vindt u de prijs van een pakje sigaretten veel te duur geworden? U zoekt een tussenoplossing om te kunnen stoppen met roken? U moet stoppen met roken voor uw gezondheid en u heeft nog even een alternatief nodig om de handeling af te leren? U wil gezonder gaan leven en heeft nood aan een alternatief om te minderen met roken?

De oplossing voor al deze problemen ligt binnen handbereik namelijk de e-sigaret

Wat is de e-sigaret?

De e-sigaret of elektronische sigaret is een toestel op batterij met vloeistof die verdampt als u aan dit toestel rookt. Deze verdamping is een alternatief voor een sigaret en is veem minder schadelijk.

Nog even de voordelen van een e-sigaret op een rij:

  • De e-sigaret is een alternatief voor te stoppen met roken
  • De e-sigaret vormt geen enkel gezondheidsrisico
  • U kan met deze tussenoplossing het roken afbouwen
  • De e-sigaret is zeker zo duur niet als gewone tabak sigaretten

In de online webwinkel esigaretonline.nl vindt u alvast deze e-sigaret en andere alternatieven te koop aangeboden.

In deze webwinkel kan u alvast kiezen tussen verschillende starterskits die aan de beginnende e-sigaret roker wordt aangeboden als gezonder alternatief dan de gewone sigaret. U vindt ze in verschillende modellen en prijsklassen. Maar één ding is alvast zeker ze zullen nooit duurder zijn dan een gewone sigaret bij vergelijking.

De e-sigaret starterskit

De e-sigaret starterskits is ideaal voor de beginnende e-sigaret roker. In deze starterskits zit onmiddellijk al wat u nodig heeft om over te schakelen naar de e-sigaret. Met deze starterkit naar uw keuze kan u onmiddellijk aan de slag.

Inhoud van een starterskit voor beginners ziet er als volgt uit:

– De E-sigaret zelf (de sigaretten-vervangende toestel)

– Een clearomizer of verdamper

– Een smaak om te verdampen

– Een handleiding om na te gaan hoe de e-sigaret juist werkt

– Een usb oplaadkabel om de e-sigaret of de batterij mee op te laden

Kijk nu op esigaretonline.nl om de verschillende starterspakketten te bekijken en te vergelijken en kies een e-sigaret die bij u past. U vindt ook talrijke reviews terug op deze site van beginnende gebruikers van de e-sigaret. Deze kunnen helpen als u nog een keuze moet maken of als u twijfelt tussen 2 soorten.

U kan natuurlijk ook even contact nemen met de shop zelf, zij zullen u ook de verschillende mogelijkheden uitleggen als u niet meer weet waarvoor u dient te kiezen.

Of heeft u al gekozen in de online shop? Als u een bestelling plaats voor 17 u dan heeft u uw e-sigaret de dag nadien geleverd. En hoe sneller u van die stinkstokken verlost bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *