e-liquids, Merken 0 Reacties

Het roken van elektrische sigaretten is helemaal van deze tijd. Tabakssigaretten raken steeds meer op de achtergrond mede omdat de omgeving er erg veel last van ondervindt. Het roken van de e-sigaret heeft geen vieze, stinkende rook maar een soort waterdamp die je bijna niet waarneemt. Prettig voor de niet-rokers. Het roken van de elektrische sigaret, wordt ook wel dampen genoemd. De damp wordt nauwelijks geroken. E-sigaretten hebben grote invloed op de gezondheid. De teer-stoffen die reguliere sigaretten bevatten zitten niet in de rook van de e-sigaret. De elektrische sigaret is dus een veel gezonder alternatief. De e-liquids die gebruikt worden om te roken zijn in vele smaken verkrijgbaar.

Gebruik van de e-liquids

Om de authentieke smaak van het roken te behouden, zijn aan de vloeistoffen die nodig zijn (e-liquids) smaakstoffen en nicotine toegevoegd. De e-rook vloeistof wordt toegevoegd aan de atomizer die deze stof verdampt. Zo krijg je echt het gevoel dat je rookt. Er is echter geen sprake van tabaksrook maar van een hele fijne nevel die ingeademd wordt. Daar is niks mis mee want deze damp bevat bijna geen schadelijke stoffen. Door de nicotine krijgt de roker ook écht het gevoel dat hij een sigaret heeft gerookt.

Nicotine

De nicotine zorgt ervoor dat er in de keel een gevoel ontstaat die ook waarneembaar is wanneer er een reguliere sigaret wordt gerookt. Er zijn liquids met verschillende sterktes te koop zodat je snel aan minder nicotine zou kunnen wennen wanneer je dat wilt. e-Sigaretonline.nl heeft vele varianten in e-liquids. Er zijn zelfs vloeistoffen die helemaal geen nicotine bevatten. Mensen die hun rookgedrag langzaam aan het afbouwen zijn eindigen meestal met deze variant. Roken zit eigenlijk tussen de oren. Met een elektronische sigaret die gevuld is met liquia e-liquid zonder nicotine kan in principe gewoon worden doorgerookt. De verslaving aan de nicotine is dan al lang voorbij maar om af en toe te roken kan op deze wijze bijdragen aan het welzijn van sommige personen. Stoppen met roken is niet niks.

LiQua Liquids

De LiQua liquids die je kunt aanschaffen bij de webshop eSigaretonline.nl hebben een nieuwe uitstraling en zijn op simpele manier te bestellen. De liquids zijn aangepast aan deze tijd en hebben een nog zachtere samenstelling dan voorheen. De vollere smaak geeft de e-roker een prettige ervaring en meer genot. Een aantal smaken die aangeschaft kunnen worden zijn;

Liquid chocolate

Voor nog geen 4 euro kun je genieten van een heerlijke chocoladesmaak tijdens het roken. Vooral vrouwen gaan helemaal voor deze smaak. Het geeft je het gevoel alsof je een heerlijke reep hebt gegeten na het roken van een e-sigaret met chocoladesmaak.

Cola

Ook zo’n liefhebber van cola? Tijdens het roken van deze liquid heb je de ervaring van echte cola. Veel coladrinkers die dit roken, vinden de smaak authentiek en hebben een echte cola-ervaring.

De liquids die sigaretonline in haar assortiment heeft hebben een nicotine toevoeging. Laat je goed voorlichten en onderzoek wat voor jou de beste keus is. Je kunt ook de winkels bezoeken waar je op een professionele manier van advies wordt voorzien. In de steden Hengelo en Deventer zijn de winkels van sigaretonline te vinden.

e-liquids 0 Reacties

Neen, het is niet zomaar een trend onder jongeren om erbij te horen. En ja, ze heeft nu echt wel haar plaatsje veroverd naast klassiekers als de sigaret, pijp of sigaar: maak kennis met de e-sigaret !

Velen hebben er al over gehoord maar lang niet iedereen weet hoe zo’n elektronische sigaret nu precies werkt. Net als bij een klassieke sigaret gaat het erom rook te inhaleren. Het grote verschil met de traditionele sigaret is de samenstelling van de damp. Jawel, damp. Zeg niet roken maar dampen als je een e-smoker van zijn e-sigaret ziet genieten !

De damp bestaat uit verschillende vloeistoffen en bevat minder nicotine dan een klassieke sigaret. Je kan ook naar eigen voorkeur smaken aan de elektronische sigaret toevoegen zoals fruitaroma’s of chocolade.

De batterij en de verdamper die in elke e-sigaret aanwezig zijn, zorgen ervoor dat de vloeistoffen of liquids tot damp worden omgevormd. Het is die damp die de e-smoker gretig inhaleert.
Wil je graag meer weten over de vele verschillende soorten liquids die er zijn ? Surf dan zeker naar esigaretonline.nl. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle verkrijgbare vloeistoffen.

Ben je nooit een sigarettenliefhebber geweest maar eerder fan van sigaren, cigarillo’s of een pijp ? Ook deze vind je allemaal in elektronische vorm.

Dat de e-sigaret in korte tijd zo populair is geworden, kan je zeker geen toeval noemen. Kijk maar eens naar de vele voordelen van elektronisch dampen. Een e-sigaret kost je aanzienlijk minder dan een gewone sigaret. Met de jaarlijkse prijsstijgingen in het achterhoofd, wordt de e-sigaret meer en meer hét alternatief voor de prijsbewuste e-smoker.

De elektronische sigaret is ook een veel betere keuze voor je gezondheid: een veel lager gehalte aan nicotine en zelfs helemaal geen koolstofmonoxide komt je longen alleen maar ten goede.

Met de e-sigaret is buiten verkleumen in de winterkou eveneens verleden tijd. Als e-smoker kan je rustig binnen dampen. De damp verspreidt geen slechte geur en zal ook niet in je kleren zitten. En ook de asbak mag je voor altijd verbannen naar het achterste hoekje van de kast.

Nieuwsgierig geworden ? Zin om zelf eens te proberen ? Surf naar esigaretonline.nl en laat je verrassen !