e-liquids, Merken 0 Reacties

Het roken van elektrische sigaretten is helemaal van deze tijd. Tabakssigaretten raken steeds meer op de achtergrond mede omdat de omgeving er erg veel last van ondervindt. Het roken van de e-sigaret heeft geen vieze, stinkende rook maar een soort waterdamp die je bijna niet waarneemt. Prettig voor de niet-rokers. Het roken van de elektrische sigaret, wordt ook wel dampen genoemd. De damp wordt nauwelijks geroken. E-sigaretten hebben grote invloed op de gezondheid. De teer-stoffen die reguliere sigaretten bevatten zitten niet in de rook van de e-sigaret. De elektrische sigaret is dus een veel gezonder alternatief. De e-liquids die gebruikt worden om te roken zijn in vele smaken verkrijgbaar.

Gebruik van de e-liquids

Om de authentieke smaak van het roken te behouden, zijn aan de vloeistoffen die nodig zijn (e-liquids) smaakstoffen en nicotine toegevoegd. De e-rook vloeistof wordt toegevoegd aan de atomizer die deze stof verdampt. Zo krijg je echt het gevoel dat je rookt. Er is echter geen sprake van tabaksrook maar van een hele fijne nevel die ingeademd wordt. Daar is niks mis mee want deze damp bevat bijna geen schadelijke stoffen. Door de nicotine krijgt de roker ook ├ęcht het gevoel dat hij een sigaret heeft gerookt.

Nicotine

De nicotine zorgt ervoor dat er in de keel een gevoel ontstaat die ook waarneembaar is wanneer er een reguliere sigaret wordt gerookt. Er zijn liquids met verschillende sterktes te koop zodat je snel aan minder nicotine zou kunnen wennen wanneer je dat wilt. e-Sigaretonline.nl heeft vele varianten in e-liquids. Er zijn zelfs vloeistoffen die helemaal geen nicotine bevatten. Mensen die hun rookgedrag langzaam aan het afbouwen zijn eindigen meestal met deze variant. Roken zit eigenlijk tussen de oren. Met een elektronische sigaret die gevuld is met liquia e-liquid zonder nicotine kan in principe gewoon worden doorgerookt. De verslaving aan de nicotine is dan al lang voorbij maar om af en toe te roken kan op deze wijze bijdragen aan het welzijn van sommige personen. Stoppen met roken is niet niks.

LiQua Liquids

De LiQua liquids die je kunt aanschaffen bij de webshop eSigaretonline.nl hebben een nieuwe uitstraling en zijn op simpele manier te bestellen. De liquids zijn aangepast aan deze tijd en hebben een nog zachtere samenstelling dan voorheen. De vollere smaak geeft de e-roker een prettige ervaring en meer genot. Een aantal smaken die aangeschaft kunnen worden zijn;

Liquid chocolate

Voor nog geen 4 euro kun je genieten van een heerlijke chocoladesmaak tijdens het roken. Vooral vrouwen gaan helemaal voor deze smaak. Het geeft je het gevoel alsof je een heerlijke reep hebt gegeten na het roken van een e-sigaret met chocoladesmaak.

Cola

Ook zo’n liefhebber van cola? Tijdens het roken van deze liquid heb je de ervaring van echte cola. Veel coladrinkers die dit roken, vinden de smaak authentiek en hebben een echte cola-ervaring.

De liquids die sigaretonline in haar assortiment heeft hebben een nicotine toevoeging. Laat je goed voorlichten en onderzoek wat voor jou de beste keus is. Je kunt ook de winkels bezoeken waar je op een professionele manier van advies wordt voorzien. In de steden Hengelo en Deventer zijn de winkels van sigaretonline te vinden.