Zeg niet roken maar dampen !

e-liquids 0 Reacties

Neen, het is niet zomaar een trend onder jongeren om erbij te horen. En ja, ze heeft nu echt wel haar plaatsje veroverd naast klassiekers als de sigaret, pijp of sigaar: maak kennis met de e-sigaret !

Velen hebben er al over gehoord maar lang niet iedereen weet hoe zo’n elektronische sigaret nu precies werkt. Net als bij een klassieke sigaret gaat het erom rook te inhaleren. Het grote verschil met de traditionele sigaret is de samenstelling van de damp. Jawel, damp. Zeg niet roken maar dampen als je een e-smoker van zijn e-sigaret ziet genieten !

De damp bestaat uit verschillende vloeistoffen en bevat minder nicotine dan een klassieke sigaret. Je kan ook naar eigen voorkeur smaken aan de elektronische sigaret toevoegen zoals fruitaroma’s of chocolade.

De batterij en de verdamper die in elke e-sigaret aanwezig zijn, zorgen ervoor dat de vloeistoffen of liquids tot damp worden omgevormd. Het is die damp die de e-smoker gretig inhaleert.
Wil je graag meer weten over de vele verschillende soorten liquids die er zijn ? Surf dan zeker naar esigaretonline.nl. Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van alle verkrijgbare vloeistoffen.

Ben je nooit een sigarettenliefhebber geweest maar eerder fan van sigaren, cigarillo’s of een pijp ? Ook deze vind je allemaal in elektronische vorm.

Dat de e-sigaret in korte tijd zo populair is geworden, kan je zeker geen toeval noemen. Kijk maar eens naar de vele voordelen van elektronisch dampen. Een e-sigaret kost je aanzienlijk minder dan een gewone sigaret. Met de jaarlijkse prijsstijgingen in het achterhoofd, wordt de e-sigaret meer en meer hét alternatief voor de prijsbewuste e-smoker.

De elektronische sigaret is ook een veel betere keuze voor je gezondheid: een veel lager gehalte aan nicotine en zelfs helemaal geen koolstofmonoxide komt je longen alleen maar ten goede.

Met de e-sigaret is buiten verkleumen in de winterkou eveneens verleden tijd. Als e-smoker kan je rustig binnen dampen. De damp verspreidt geen slechte geur en zal ook niet in je kleren zitten. En ook de asbak mag je voor altijd verbannen naar het achterste hoekje van de kast.

Nieuwsgierig geworden ? Zin om zelf eens te proberen ? Surf naar esigaretonline.nl en laat je verrassen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *